fbpx
Acum citesti:
Trei tineri care au furat de pe un șantier din cartierul Arhitecților prinși de polițiști
Intreg articolul 2 minute de lectura

Trei tineri care au furat de pe un șantier din cartierul Arhitecților prinși de polițiști

Trei tineri care au furat scule de pe un șantier din cartierul Arhitecților au fost prinși de polițiști. Aceștia au intrat într-o clădire aflată în construcție în miez de noapte și au plect cu toate sculele pe care le-au găsit. Cei treiindivizi au fost prinși de polițiști iar acum sunt cercetați sub control judiciar.
”La data de 8 februarie, în jurul orei 02:00, în Cartierul Arhitecților din orașul Cisnădie, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, sibieni, care aveau asupra lor mai multe bunuri a căror proveniență nu au putut să o justifice. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cei trei ar fi pătruns într-o clădire aflată în construcție, pe o ușă lăsată descuiată, de unde ar fi sustras mai multe scule folosite în construcții, prejudiciul creat fiind apreciat la suma de 500 de lei.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Oamenii legii au recuperat bunurile furate iar cei trei bărbați au fost reținuți. Procurorii de la Parchetul d epe lângă Judecătoria Sibiu i-au plasat apoi sub control judiciar. Ei sunt cercetați pentru furt calificat.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.