fbpx
Acum citesti:
FOTO-VIDEO: Patru comercianți din Piața Obor prinși cu marfă contrafăcută
Intreg articolul 1 minute de lectura

FOTO-VIDEO: Patru comercianți din Piața Obor prinși cu marfă contrafăcută

Patru comercianți din Piața Obor au fost proinși de polițiști cu marfă contrafăcută. Aceștia aveau pe tarabe, la vânzare, îmbrăcăminte și încălțăminte cu însemnele falsificate ale unor mărci renumite. Cei patru comercianți s-au ales cu dosare penale iar marfa le-a fost confiscată.

”Polițiștii sibieni au desfășurat acțiuni în scopul identificării persoanelor juridice și fizice care comercializează produse contrafăcute, al identificării și scoaterii acestor produse din circuitul comercial, al ridicării documentelor de proveniență, dar și în scopul identificării furnizorilor de mărfuri contrafăcute. La data de 10 februarie, în urma verificărilor efectuate în municipiul Sibiu, în Târgul Obor, au fost depistate patru persoane care dețineau spre comercializare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte care nu prezentau caracteristicile produselor originale ale căror mărci le purtau.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Polițiștii au confiscat în urma controalelor 445 de obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte dar și 2.543 de lei, bani proveniți din vânzarea produselor contrafăcute.
Conform legii, vânzarea de produse contrafăcute se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă de la 50.000 la 150.000 de lei.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.