fbpx
Acum citesti:
Cea mai dulce săptămână de primăvară începe astăzi, la Shopping City Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Cea mai dulce săptămână de primăvară începe astăzi, la Shopping City Sibiu

  • Statuete, picturi și degustări de ciocolată, în cadrul celui mai dulce târg din inima TransilvanieiCel mai dulce târg din această primăvară își deschide astăzi porțile la Shopping City Sibiu și îi așteaptă cu bunătățuri și surprize pe toți iubitorii de ciocolată. De pe 4 și până pe 10 martie, vizitatorii vor putea admira 8 statuete din ciocolată, înalte de până la 1,6 metri, inspirate din mitologia greacă. Delicioasele sculpturi vor fi doar un exemplu al potențialului artistic al ciocolatei, pe care vizitatorii îl vor descoperi chiar la intrarea principală a centrului comercial.

    Pictorii profesioniști și nu numai vor putea înlocui acuarelele cu ciocolată topită, având astfel ocazia să descopere ce capodopere pot să creeze folosind cele mai fine texturi din lume.  Cei prezenți vor putea, de asemenea, să deguste sortimentele de ciocolată din expoziție în fiecare seară a evenimentului.

    Recunoscuți pentru dragostea de dulciuri, copiii vor fi și ei răsfățați. Shopping City Sibiu le-a pregătit ateliere interactive, în cadrul cărora micuții își vor putea picta  eroii preferați din desenele animate,  folosind ciocolată pastelată.

    De asemenea, bucuria copilăriei și micul „viciu dulce” al vieții de adult va putea fi luat și acasă, pentru cei dragi, de la  kioskul special amenajat , cu figurine în miniatură și diverse sortimente de ciocolată pentru fiecare preferință.

    Pentru mai multe detalii despre expoziția de ciocolată, dar și pentru programul activităților, accesați site-ul Shopping City Sibiu sau pagina de Facebook.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.