13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Târg de Paști din acest an a fost anulat din cauza Summit-ului

Cele mai citite

Ediția 2019 a Târgului de Paști din Sibiu nu va avea loc, din cauza Summit-ului Uniunii Europene ce se va desfășura pe 9 mai, potrivit unui anunț al organizatorilor.
Unul dintre evenimentele social-culturale cu care sibienii, dar și turiștii s-au obișnuit, Târgul de Paști, a fost anulat în acest an, din cauză că perioada în care ar trebui să se desfășoare se suprapune peste perioada pregătirilor pentru Summit-ul din 9 mai.
„Perioada de desfășurare se supraprune cu diverse pregătiri în vederea Summitului UE care are loc la Sibiu și locația nu este disponibilă. Vă așteptăm în 2020!” este anunțul făcut de organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook. Postarea a creat un val de nemulțumiri în rândul internauților. Aceștia au venit și cu variante de locații, printre care Muzeul Astra, Piața Habermann sau Strada Cetății.
Târgul de Paști din Sibiu este un eveniment organizat încă din anul 2010, de Asociația Events For Tourism. Ediția 2018 a reunit cei mai mulți expozanți de la deschidere, 50 la număr. Lumânări decorative parfumate, coronițe și ornamente pascale, bijuterii confecționate manual, ouă de Paști realizate prin tehnica șervețelului, cutii de bijuterii, costume populare, cristale semiprețioase, ouă decorative din lemn, lumânări sculptate, tablouri pe nisip, sirop, dulceață, zacuscă, murături, miere de albine și produse apicole, produse din ceramică, dulciuri, brânzeturi olandeze, unelte și figurine din ciocolată, murături la borcan, migdale și fructe uscate pralinate, gogosi turcesti, tornado chips, crochete mexicane, nachos sau burgeri fresh au fost câteva dintre specialitățile care puteau fi cumpărate de la târg. Asociația Events For Tourism organizează și Târgul de Crăciun din Sibiu sau CibinFEST.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect