5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

VIDEO Sibienii întorși din Italia sunt ținuți în carantină la hotel

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Mai multe imagini și filme cu persoane care sunt debarcate într-un hotel din Sibiu, dintr-un microbuz, au apărut în ultimele zile pe internet, pe rețelele de socializare. Autoritățile refuză să ofere informații oficiale legate de locurile în care sunt ținuți în carantină românii suspecți de coronavirus.

Un hotel din Sibiu este unul din cele două centre pe care autoritățile le-au organizat pentru cazarea în carantină instituționalizată a persoanelor care se întorc în România din țările europene, în special din Italia. Imaginile publicate pe internet demonstrează acest lucru, persoanele fiind transportate cu microbuze, rulote, de către poliție. Cel mai probabil, hotelul a fost preluat așa cum s-a întâmplat și cu alte hoteluri din România.
Potrivit Instituției Prefectului, astăzi, 23.03.2020, erau monitorizate un număr de 1.972 de persoane aflate în izolare și 130 persoane aflate în carantină, pe teritoriul județului. Prefectura Sibiu mai spune că, la momentul actual, există două centre de carantină. „Avem 96 de locuri disponibile în centrul 1, locuri ocupate în totalitate, și 250 de locuri în centrul 2, unde sunt ocupate 34 de locuri. Cifrele cu locurile ocupate sunt valabile astăzi, 23.03.2020.”, a anunțat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Sibiu.
SURSA VIDEO: Facebook.com

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Banca Națională a României și-a deschis porțile

În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României a organizat cea de-a patra...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect