1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

FOTO: Accident grav pe A1 Sibiu-Deva. 10 persoane rănite, una a decedat

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Accident grav pe Autostrada Sibiu-Deva, în județul Alba. Un microbuz de pentru transport persoane s-a răsturnat, iar mai multe persoane au fost rănite. O altă persoană a decedat în urma evenimentului.

Centrul NFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Sibiu, în zona localității Pianu, județul Alba, un microbuz de transport persoane care transporta o platformă cu un autovehicul s-a răsturnat pe carosabil, pe banda de urgență. Din primele date, 10 persoane ar fi rănite, dintre care una este în stare foarte gravă. Banda de urgență este restricționată, circulându-se îngreunat în zona producerii evenimentului rutier. A fost aplicat planul roșu de intervenție, fiind solicitat elicopterul SMURD.
Potrivit ISU Alba, la fața locului intervin 6 ambulanțe SMURD și un echipaj de la Ambulanță, un echipaj de descarcerare și o1 autospecială de stingere. Totodată, către locul intervenției se deplasează un elicopter SMURD.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect