15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FOTO: Accident grav între Avrig și Porumbacu de Jos. Două persoane au murit, 3 au fost rănite

Cele mai citite

UPDATE – Două dintre persoanele rănite în accident au murit. Echipajele de la Ambulanța și ISU Sibiu au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane, două femei și un bărbat. Echipajul SMURD Sibiu a transportat la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Luther o tânără de 17 ani, policontuzionată, iar Ambulanța Sibiu a preluat o femeie de 70 de ani, rănită în accident. Un alt bărbat a primit îngrijiri medicale la locul producerii accidentului rutier, refuzând transportul la spital.
Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri se pare ca șoferul mașinii care circula spre Brașov s-a angajat intr-o depășire neregulamentara și a intrat in coliziune cu autoturism care circula spre Sibiu. Mașina care se deplasa spre Brașov era condusă de un tânăr de 20 de ani, iar cu acesta in mașina se mai aflau alți 3 pasageri, un bărbat de 64 de ani care a decedat și două femei de 17 și 63 de ani. În autoturismul condus spre Sibiu se afla doar șoferul, un bărbat de 38 de ani, care a decedat.

5 persoane au fost rănite, luni dimineața, pe Drumul Național 1, între Avrig și Porumbacu de Jos, în urma coliziunii dintre două autoturisme. La locul accidentului sunt prezente două echipaje SMURD, un echipaj de la Ambulanța Sibiu, două echipaje de la Descarcerare și autospeciala de transport victime multiple. Potrivit ISU Sibiu, din primele informații, 4 persoane ar fi încarcerate.
În acest moment traficul rutier este blocat complet, iar polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect