6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

FOTO: Acoperișul unei case din Sibiu, cuprins de flăcări

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Un incendiu violent a izbucnit la o locuință din zona Tropinii Noi, la ieșirea din Sibiu, pompierii fiind solicitați pentru stingerea focului. O persoană aflată în locuință a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD, sosit la fața locului.

Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit din zona Tropinii Noi, la ieșirea dinmunicipiul Sibiu spre Rășinari.
Două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD intervin la fața locului. De asemenea, la locul incendiului se află și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență dn Rășinari.
„În momentul de față incendiul este localizat și nu există risc de propagare, se lucrează pentru lichidarea incendiului. O persoană primește îngrijiri medicale ca urmare a unui atac de panică”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
UPDATE ISU Sibiu:  „Pompierii militari au lichidat incendiul cu puțin timp în urmă. A ars acoperișul în totalitate pe o suprafață de aproximativ 180 de metri pătrați și a fost deteriorat interiorul casei atât la etaj cât și la parter. Au fost salvate și evacuate concomitent cu desfășurarea intervenției, bunuri din casă. Persoana cu atac de panică o femeie de circa 65 de ani, proprietara casei a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital. În sprijinul echipajelor de pompieri militari au intervenit membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Rășinari cu o autospecială de stingere”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
FOTO: ISU Sibiu

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect