4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

ȘOFER PRINS DE RADAR PE DN1 CU 205 KM/H

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

10 conducători auto au rămas fără permis în numai două zile, peste 300 au fost amendați de polițiștii rutieri, iar un șofer a fost luat de radar în timp ce rula pe DN1 cu peste 200 km/h.
„Un conducător auto în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Republica Moldova, a fost surprins şi înregistrat cu aparatul radar rulând cu viteza de 205 km/k. Conducătorul auto a fost surprins pe DN 1, pe segmentul de drum Sibiu – Sebeş, în afara localităţii Sălişte, sector de drum pe care limita de viteză maximă admisă este de 100 km/h. Este îngrijorător faptul că un conducător auto manifestă o asemenea atitudine în trafic, sfidând legea şi punând în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic”, a declarat Luciana Balteș, putător de cuvânt IPJ Sibiu.
Șoferul vitezoman s-a ales cu o amendă în valoare de 810 lei, fiindu-i suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.
Potrivit IPJ Sibiu, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.
Campania SPEED inițiată de Direcţia Rutieră din cadrul I.G.P.R., prin Serviciul Rutier Sibiu, are loc în perioada 18 – 24 august și presupune ample acţiuni pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect