8.1 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

A pus în pericol viețile a mii de sibieni, furând cablu CFR

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

hot cabluri cfr unu.jpgUn copșean inconștient a pus în pericol joi dimineața viețile a mii de oameni care circulau cu trenul în zona Copșa Mică-Tîrnava, în speranța că va câștiga câțiva lei. În timp ce poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Copşa Mică desfășurau acțiuni preventive pe linia siguranţei traficului feroviar, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că persoane neidentificate au tăiat şi sustras cablu CFR, ceea ce a dus la întreruperea semnalizărilor luminoase feroviare pe magistrala CFR 300, între staţiile Copşa Mică şi Târnava.

Publicitate

„Fapta sesizată a dus la apariţia unui grad de pericol major în siguranţa traficului feroviar în zonă. La faţa locului a intervenit şi o echipă de cercetare formată din poliţişti ai Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi care a constatat că, în sectorul de cale ferată menţionat, a fost sustras cablul de dependinţă pe o distanţă de circa 7 metri, fiind afectată funcţionarea semnalelor de intrare a trenurilor în staţia CFR Copşa Mică. În scurt timp a fost identificată şi persoana suspectată a fi comis fapta. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în oraşul Copşa Mică, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile. În prezent, bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi semnalizare falsă şi furt calificat”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Publicitate
Articolul precedent
Articolul următor

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Încep înscrierile pentru școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect