24.4 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

Accident grav pe Dealul Dăii, trei persoane au ajuns la spital

Cele mai citite

Accident grav pe Dealul Dăii. Șoferul unui autoturism, în vârstă de 35 de ani a pierdut controlul volanului, într-o curbă și s-a izbit puternic într-un autoturism ce circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, șoferul vinovat a fost grav rănit iar alte două persoane care se aflau în cealaltă mașină au suferit răni ușoare.
“Pe DJ 106 Sibiu – Agnita, la ieşire din municipiul Sibiu, un conducător auto sibian în vârstă de 35 de ani a condus autoturismul dinspre Sibiu spre Agnita şi, în condiţii de drum în curbă la dreapta, semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din direcţia opusă.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost grav rănit deasemenea cele două persoane care se aflau în celălalt autoturism, un bărbat de 61 de ani și o femeie de 60 de ani, au ajuns la spital cu răni ușoare.
Bărbatul de 35 de ani nu consumase alcool înainte de a se urca la volan însă etilotestul a arătat un rezultat de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din această cauză șoferul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile și I s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

VIDEO: Un sibian va fi amendat cu cel puțin 30.000 de lei. Ce a făcut bărbatul

Un sibian se va alege cu o amendă uriașă după ce a aruncat deșeuri din construcții la o platformă...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect