8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

UPDATE: Accident mortal pe acoperișul gării din Dumbrăveni

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

pompieri isuUn bărbat a sfârșit carbonizat pe acoperișul gării din Dumbrăveni. Un echipaj SMURD din localitate a fost solicitat să intervină miercuri după-amiaza pentru salvarea bărbatulu, însă la sosirea acestora victima era deja decedată.

Publicitate

„Un echipaj SMURD Dumbrăveni s-a deplasat la fața locului, care a acționat pentru degajarea persoanei, de pe copertina peronului. Din păcate, persoana era deja decedată. Urmează ca reprezentanții ITM să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, ne-a spus Bianca Sabău, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Vom reveni cu declarația Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu. O echipă a instituției se află la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cauza decesului și dacă muncitorul lucra cu norme legale.

Publicitate

UPDATE:

Cel care a murit era un tânăr de 19 ani, angajat la o societate comercială din Bucureşti. Avea misiunea de a tăia mai multe reziduuri de cauciuc şi se afla într-o zonă periculoasă, (aprox.27.000 V), pe acoperişul peronului. În timp ce efectua activitatea de tăiere, aflat în apropiere de zona periculoasă, s-a electrocutat şi a decedat pe loc.

„Azi, 17.12.2014, în jurul orei 11,40 a avut loc un eveniment mortal, în Gara CFR din localitatea Dumbrăveni, judeţul Sibiu. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani, angajat la un operator economic cu sediul în municipiul Bucureşti, care efectua operaţia de tăiere a unor reziduuri de cauciuc, aflat într-o zonă periculoasă din apropierea medianei de înaltă tensiune (aprox.27.000 V), pe acoperişul peronului. În timp ce efectua activitatea de tăiere, datorită faptului că se afla în imediata apropiere a medianei de înaltă tensiune, zona periculoasă, victima s-a electrocutat şi a decedat. Inspectorii de muncă din cadrul ITM Sibiu au demarat procedura de cercetare a evenimentului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au stat la baza producerii acestuia”, a declarat pentru Ziarul Sibiu 100 %, Ana Raluca Gancea, purtătorul de cuvânt al ITM Sibiu.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect