fbpx
Acum citesti:
Tânăr drogat prins de polițiști la volan
Intreg articolul 2 minute de lectura

Tânăr drogat prins de polițiști la volan

Un tânăr de 29 de ani a fost oprit de polițiști în trafic, în localitatea Poplaca. Oamenii legii i-au cerut documentele iar pentru că tânărul era lent în mișcări și vorbea incoerent, polițiștii au crezut că este băut. L-au testat cu aparatul etilotest însă rezultatul a fost 0 așa că au fost nevoiți să îl transporte la spital. Deasemenea, polițiștii au găsit în mașină și un plic în care era o masă vegetală de culoare maro.
“Poliţiştii au identificat în trafic un sibian în vârstă de 29 de ani, care conducea autoturismul pe strada Principalădin localitatea Poplaca. În timpul verificării documentelor conducătorului auto şi ale autoturismului, tânărul era foarte lent în mişcări şi vorbea incoerent, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest pentru a i se stabili alcoolemia în aerul expirat. Cum rezultatul testării a fost 0,00, sibianul a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu pentru recoltarea de probe biologice în vederea determinării prezenţei în organism a substanţelor psihoactive. De asemenea, în autoturismul condus de tânăr, poliţiştii au identificat un plic din plastic transparent ce conţinea masă vegetală de culoare maro, plic ridicat şi predat lucrătorilor din cadrul Biroului de Crimă Organizată.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Oamenii legii așteaptă acum rezultatele analizelor medicale pentru a lua măsuri împotriva tânărului care s-a urcat la volan sub influența substanțelor psihoactive.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.