15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Din iunie, mai multe zboruri spre Dortmund și Londra

Cele mai citite

Compania WizzAir a decis să suplimenteze zborurile de pe Aeroportul Internațional Sibiu, astfel încât atât spre Londra, cât și spre Dortmund va fi adăugat câte un nou zbor pe săptămână, începând cu luna iunie. Decizia a fost luată ca urmare a cererilor tot mai numeroase pentru rutele Sibiu-Londra și Sibiu-Dortmund operate de transportatorul low-cost.
Astfel, din 16 iunie 2015, zilele de zbor de la Sibiu la Dortmund sunt marți, joi, sâmbătă, începând cu ora 11.55. Până la acea dată, spre Dortmund se zboară din Sibiu în zilele de miercuri și duminică, de la 17.40. De asemenea, spre Londra, din 4 iunie va fi introdus un zbor și în cursul zilei de joi, pe lângă cele de marți și sâmbătă, operate în prezent. Ora de plecare spre Londra rămâne 13.20. Cele două curse au fost lansate în Iunie 2014 (Londra) și respectiv octombrie 2014 (Dortmund), iar noile frecvenţe pentru ambele zboruri pot fi rezervate pe www.wizzair.com .
„Sporirea frecvenţelor pe cele două rute existente vine să confirme potenţialul de creştere a volumului de pasageri de care dispune aeroportul şi se constituie în tot atâtea argumente pentru deschiderea de noi rute, care se vor bucura de succes, pentru că răspund așteptărilor exprimate de comunitatea pe care o deservim,” a declarat Marius Ioan Gîrdea, Directorul General al Aeroportului Internațional Sibiu.
Aeroportul Internaţional SIBIU, cu sprijinul Consiliului Judeţean SIBIU, se află într-un program de dezvoltare de noi rute aeriene prin acordarea de ajutor de stat companiilor care intenţionează să lanseze noi zboruri spre destinaţii din Italia, Spania sau Franța.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect