Connect with us

Eveniment

Accident grav în Șura Mare, șase persoane au ajuns la spital

Iulia Damian

Publicat

pe

smurd1
Bannet continental 29 aprilie

Accident grav pe în localitatea Șura Mare. Două autoturisme s-au ciocnit pe un drum din comună ce duce spre o fermă. În urma impactului șase persoane au fost rănite iar printre acestea și o fetiță de doar 3 ani.
Cele două autoturisme au intrat în coliziune într-o curbă iar în urma impactului toți pasagerii au fost răniți. Trei ambulanțe SMURD au mers la fața locului și le-au acordat îngrijiri medicale după care i-au transportat la spital. Patru persoane, doi bărbați și două femei, da și o fetiță de doar 3 ani au suferit mai multe contuzii iar o femeie de aproximativ 46 de ani a fost rănită grav. Aceasta a suferit un traumatism toracic iar medicii suspectau și fracturi de membre.
Un alt accident grav a avut loc pe DN1, în apropiere de localitatea Mohu. Un bărbat de aproximativ 50 de ani care a traversat neregulamentar a fost lovit de un autoturism. În urma impactului, bărbatul a intrat în stop cardiorespirator iar medicii de la SMURD l-au resuscitat și l-au transportat apoi la spital. Starea lui este însă foarte gravă. Și șoferul mașinii a ajuns la spital dar cu răni ușoare.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *