19.2 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

Motociclist israelian accidentat în Munții Cindrel. Se așteaptă elicopterul SMURD

Cele mai citite

Actualizare: Bărbatul a ajuns la Unitatea Primiri Urgență Sibiu. Potrivit medicilor SMURD „are o plagă delabrantă la pectoralul drept, este stabil, conștient și probabil va necesita o intervenție chirurgicală”. În prezent, pacientul este investigat de medicii UPU Sibiu.
Actualizare ora 15: Motociclistul a fost adus cu elicopterul la Aeroportul Sibiu, de unde a fost preluat de un echipaj SMURD și dus la Spitalul Județean Sibiu.
Actualizare ora 14: „Elicopterul SMURD a aterizat în Poligon, a preluat salvamontistul și se deplasează spre zona accidentului. Echipajele Salvamont și Offroad așteaptă noi informații despre posibilitatea intervenției aeriene pentru continuarea intervenției”, transmite ISU Sibiu.
Actualizare ora 13.10: Potrivit reprezentanților ISU, elicopterul SMURD va ateriza în Poligonul Pompierul pentru preluarea unui salvamontist, în vederea ghidării în zona respectivă.
Știre inițială:
Un bărbat de 40 de ani, cetățean israelian, a suferit un accident în această dimineață după ce a căzut de pe motocicletă pe un drum forestier din Munții Cindrel. Din primele informații, se pare că bărbatul este conștient, însă are un traumatism toracic, cu perforație. Salvamont a solicitat un elicopter SMURD București. Ca și soluție de rezervă pentru intervenție, a început deplasarea unei patrule terestre, formată din membri Salvamont și ai Clubului Offroad Sibiu, în cazul în care elicopterul nu poate ateriza în zonă. Potrivit ISU, bărbatul rănit nu are legătură cu competiția Red Bull RoManiacs, desfășurată la Sibiu între 14-18 iulie.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ALERTĂ METEO: Pregătiți hainele mai groase. Vremea se schimbă radical de miercuri

Vremea va intra într-un proces semnificativ de răcire în zilele următoare, în întreaga ţară, anunță ANM.Potrivit meteorologilor, probabilitatea pentru...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect