Connect with us

Eveniment

Un sibian urmărit internaţional a fost depistat în Spania şi adus în ţară de poliţişti

Iulia Damian

Publicat

pe

condamnat inchisoare
Bannet continental 29 aprilie

Un bărbat de 45 de ani din Merghindeal, urmărit internaţional pentru furt, înşelăciune şi fals sub semnătură privată, a fost depistat în Madrid şi a fost adus în ţară de poliţiştii sibieni. Bărbatul a folosit mai multe identităţi false pentru a nu fi găsit. El a fost acum încarcerat în penitenciarul Rahova unde îşi va ispăşi pedeapsa de 4 ani de închisoare.
“Poliţişti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale Sibiu, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au preluat din Madrid, Spania, un bărbat, de 45 de ani, din Merghindeal, judeţul Sibiu, care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, în anul 2006, Judecătoriile Braşov şi Făgăraş au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals sub semnătură privată, respectiv 2 ani şi 2 luni pentru furt din locuinţă.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Încă de când a fost condamnat, bărbatul a fugit din ţară şi s-a stabilit în Spania unde ar fi folosit mai multe identităţi false pentru a nu fi găsit de oamenii legii. Acum bărbatul a fost adus în ţară şi încarcerat în penitenciarul Rahova pentru a-şi ispăşi pedepsele.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *