Connect with us

Eveniment

Urmărit internațional pentru trafic de persoane, prins de polițiștii sibieni

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

curtea constitutionala respins modificari cod penal

MediafaxPolițiștii Serviciului Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri, au identificat şi reţinut vineri la Sibiu un bărbat în vârstă de 40 de ani, urmărit internaţional în baza mandatului european de arestare emis în data de 4 august 2015, de autorităţile italiene sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de persoane, faptă prevăzută de codul penal italian cu o pedeapsă de până la 15 ani închisoare.

Din cuprinsul mandatului european de arestare rezultă că în anul 2006, sibianul a sprijinit doi bărbaţi în vederea comiterii infracţiunii de trafic de persoane de sex feminin, prin lipsirea lor de libertate. Urmăritul a racolat din România persoane de sex feminin şi le-a asigurat transportul spre Italia, unde le-a indicat locurile pentru practicarea prostituţiei, colectând o parte din fondurile ilicite obţinute.

Persoana căutată a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior, Curţii de Apel Alba Iulia care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *