15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Probleme cu laptele și cornul, încă din prima săptămână de școală

Cele mai citite

Conducerea Consiliului Județean i-a convocat de urgență pe reprezentanții firmei care au câștigat licitația de distribuire a laptelui și cornului în județul Sibiu, după ce în cursul săpămânii trecute elevii au primit la școală produse cu probleme. Printre acestea s-au numărat recipiente cu lapte alterat, cornuri vechi, necoapte, ambalaje de proastă calitate și fragile, precum și lipsa avizelor de însoțire a mărfii. În consecință, firma din județul Gorj a fost notificată în scris să remedieze toate neregulile, în caz contrar urmând rezilierea contractului.
„Programul lapte și corn finanțat prin intermediul Consiliului Județean cu fonduri guvernamentale este foarte important pentru noi și atragem atenția tuturor să nu se joace cu sănătatea copiilor. Dacă firma nu respectă obligațiile contractului, va suporta toate consecințele legale ce decurg din prevederile acestuia. Deja Compartimentul Corp Control al CJ Sibiu verifică pe teren, în fiecare zi, prin sondaj, dacă produsele sunt conforme și distribuția respectă angajamentele contractuale”, declară Constantin Șovăială, vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu.
De pachetul lapte-corn beneficiază aproximativ 43.000 de elevi din clasele 0-VIII, precum și preșcolarii din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore din județul Sibiu. În urma licitației, valoarea stabilită pentru pachetul lapte-corn este de 0,72 de lei.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect