1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Doi medieșeni au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Accident Vitrometan - MediasDoi tineri au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina pe asfalt. S-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00:30, pe strada Herman Oberth din municipiul Mediaș. Șoferul de 18 ani, proaspăt deţinător de permis, nu a adaptat viteza pe un sector de drum în curbă, a intrat în coliziune cu un gard metalic şi apoi cu un zid din beton, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, șoferul, împreună cu un pasager de 19 ani, au fost transportați cu răni grave la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Viața acestora este în afara oricăui pericol, dar au rămas internați pentru supraveghere medicală și tratament de specialitate.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui accident rutier. Șoferul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect