Connect with us

Eveniment

15 străzi din Sibiu rămân vineri fără gaz

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

sistare gaze naturale doi.jpg

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat vineri pe mai multe străzi din Sibiu pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unei conducte noi la sistemul de distribuţie, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, vineri, 2 octombrie a.c., începând cu ora 9.00, pe următoarele străzi din municipiul Sibiu: Al. Filozofilor, Dârstelor, Pânzarilor, Cojocarilor, P-ţa Armelor, Măsarilor, Tg. Vinului, Tg. Peştelui, Dogarilor, Croitorilor, Turnului, P-ţa Cibin, Pulberăriei, Cibinului şi K. Hass.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau                                               
0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *