Connect with us

Eveniment

Mai sunt două zile până la deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Concertul Sibiu Gospel Moods va inaugura vineri, 20 noiembire, o nouă ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu. Spectacolul, programat să înceapă la ora 19, va reuni 20 de artiști din țară și străinătate pe scena din Piața Mare.

„Ingrid Arthur, fostă membră a formației The Weather Girls, formație devenită celebră cu hitul „It’s Raining Man”, va concerta alături de Brad Vee Johnson, un artist de origine americană, trecut prin școala de jazz din New York și care a abordat o varietate de genuri muzicale, Jazz, Funk, Soul și Pop. Binecunoscuta și apreciata artistă Nico, reprezentanta României la Eurovision 2008, se va alătura acestei combinații extraordinare”, transmite organizatorul târgului, Andrei Drăgan Răduleț.

Director muzical al proiectului este Andrei Tudor, prolific compozitor, aranjor și interpret, care va cânta în acest concert alături de Soul Armada Band din Budapesta și B&B Gospel Singers, un cor format din artiști din România, Ungaria și Germania.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea și tradiția creată.

Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism. Programul Cultural al Târgului de Crăciun din Sibiu este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *