Connect with us

Eveniment

VIDEO: Preşedintele şi soţia sa invitaţi de onoare la concertul de Crăciun organizat de Ambasada Italiei

Iulia Damian

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

Invitaţi de onoare la concertul de Crăciun organizat de Ambasada Italiei la Sibiu. Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au participat la concertul ansamblului La Rossignol, care a adus pe scena Sălii Thalia cântece de Crăciun din Evul Mediu şi perioada Renaşterii.
Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au ajuns la Sala Thalia cu doar câteva minute înainte de începerea concertului. Cuplul prezidenţial a fost întâmpinat la intrare de ambasadorul Italiei la Bucureşti, Diego Brasioli. Concertul a durat o oră şi 10 minute iar la final, preşedintele a declarat că a fost un concert foarte frumos. Faptul că preşedintelui i-a plăcut concertul a fost vizibil însă pentru ceilalţi spectatori. “A fost un concert superb şi atmosfera a fost elegantă aşa cum trebuie să fie înainte de Crăciun. Snt convinsă că i-a plăcut şi domnului preşedinte, am văzut că din când în cânb bătea ritmul, aşa că i-a plăcut.” a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului
Şeful statului va petrece îtreg weekendul la Sibiu, aşa cum obişnuieşte atunci cînd este liber însă nu va fi acasă şi de sărbători. Preşedintele va pleca zilele următoare împreună cu soţia sa în Florida şi se va întoarce cel mai probabil după revelion.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *