Connect with us

Eveniment

Șapte permise de conducere reținute în doar două ore!

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Politie 1600x1200
Bannet continental 29 aprilie

19 sancţiuni contravenţionale şi 7 permise de conducere au fost ridicate, joi, în cadrul acţiunii desfăşurate în vederea prevenirii victimizării pietonilor în urma accidentelor rutiere, anunță IPJ Sibiu.

Joi, între orele 1200 – 1400, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au desfăşurat ample acţiuni cu caracter preventiv-combativ, în scopul diminuării numărului de evenimente rutiere cu consecinţe grave produse în municipiul Sibiu.

Astfel, în doar două ore, poliţiştii rutieri au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, din care 7 sancţiuni pentru pentru neacordare prioritate de trecere pietonilor. Totodată, poliţiştii rutieri au ridicat în vederea suspendării 7 permise de conducere pentru neacordare de prioritate de trecere pietonilor.

Poliţiştii rutieri apreciază că acţiunea și-a atins scopul, atât în ceea priveste palierul coercitiv, de sancţionare a încălcării regulile de circulatie, cât şi sub aspect preventiv, prin impactul generat de prezenţă în număr mare a poliţiştilor rutieri pe arterele importante ale municipiului Sibiu.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *