15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Plutonierul Cosmin Chidu, singurul angajat al ISU avansat înainte de termen, de Ziua Protecţiei Civile

Cele mai citite

Angajat al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din 2007, Cosmin Chidu a fost avansat joi “la excepţional”, în cadrul unui ceremonial militar desfăşurat în Piaţa Mare. 

 

Ceremonialul, care a inclus mesaje de felicitare şi o paradă a cadrelor ISU Sibiu, face parte din manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Protecţiei Civile. 

Plutonierul Cosmin Chidu a fost avansat în grad înainte de termen, pentru merite deosebite, iar alţi câţiva angajaţi ai instituţiei au fost felicitaţi şi au primit diploma pentru activitatea depusă. 

“Plutonierul Cosmin Chidu a fost avansat la gradul de plutonier major pentru profesionalismuol dovedit în activitatea desfăşurată. El activează în echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu şi pentru professionalism şi spirit de sacrificiu în misiunile desfăşurate a fost avansat în gradul următor”, spune Silviu Albişor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu. 

Manifestările dedicate Zilei Protecţiei Civile s-au derulat pe parcursul întregii săptămâni, cea mai de amploare având loc joi, când un amplu exerciţiu de intervenţie şi salvare a fost făcut în zona teatrului Radu Stanca. 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect