Acum citesti:
Iepurașul a venit cu binecuvântări la micuții de la Spitalul de Psihiatrie
Intreg articolul 2 minute de lectura

Iepurașul a venit cu binecuvântări la micuții de la Spitalul de Psihiatrie

Episcopul Ilarion Făgărășanul a vizitat secția de copii a Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.

Micuții de la Spitalul de Psihiatrie au avut parte marți, 26 aprilie, de o slujbă de binecuvântare, iar Iepurașul a venit mai devreme cu daruri de la Preasfințitul Ilarion Făgărășanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului. Ierarhul şi soborul slujitor s-au rugat pentru sănătatea copilaşilor şi a părinţilor, pentru cadrele medicale care au grijă zilnic de pacienții internați la secția de copii a spitalului, dar și pentru restul angajaților.

„Biserica noastră are grijă de aceşti copii şi ne-am gândit să venim şi noi cu un dar la aceşti micuţi. Când Mântuitorul Iisus Hristos a intrat în Ierusalim a fost întâmpinat de copii şi de ceilalţi locuitori ai cetăţii, care îi cântau «Osana, binecuvântat este Cel ce vine întru numele Domnului» şi îşi aşezau hainele înaintea Mântuitorului. Iată că noi astăzi nu putem aduce înaintea Mântuitorului Iisus Hristos decât patimile, bolile şi durerile noastre, pe care Îl rugăm se le transforme în bucurie. Învierea Mântuitorului Iisus Hristos va aduce bucurie în sufletele tuturor şi va aduce celor aflaţi în neputinţe speranţa că va veni vremea şi când aceşti copii se vor vindeca de bolile venite asupra lor”, a spus ierarhul.

La final, PS Episcop Ilarion a împărţit copilaşilor pungi cu icoane, cărţi de rugăciuni, dulciuri, sucuri şi alte daruri.

IMG_9832
IMG_9847
IMG_9853
IMG_9876
IMG_9889
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.