Connect with us

Eveniment

CLT Mediaș se implică în campania „Hrănește un zâmbet”

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

CLT CAMPANIE HRANESTE UN ZAMBET 3

Tinerii Consilieri Locali din municipiul Mediaș se implică în campania umanitară „Hrănește un zâmbet”, inițiată chiar de ei. În consecință aceștia au făcut astăzi cumpărături în valoare de 5.000 de lei dintr-un supermarket din oraș. Cu această ocazie membrii consiliului local medieșean au dorit să dea un exemplu tuturor medieșenilor, cu speranța că și ei la rândul lor vor dona pentru familiile defavorizate din Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou.

“Astăzi ne-am strâns mai mulți consilieri și am făcut cumpărături pentru copii cu o situație materială precară. Cu toți știm că se derulează în această perioadă campania “Hrănește un zâmbet”și cu totii vrem să fim mai buni de Paști”, susține Izabella Kiss, primarul Consiliului Local al Tinerilor.

“Știm că sunt foarte mulți copii care au nevoie și sunt puțini ce-i care ajută. Noi ne-am gândit să-i ajutăm, pentru că asta face CLT-ul de 3 ani de zile de când este înființat și este o plăcere pentru noi ca să ajutăm și pe alții care nu sunt așa buni ca noi. Am vrut să fim un exemplu pentru tinerii care nu se mai implică în nimic în ziua de astăzi”,susține Raluca Roșca, membru CLT Mediaș.

Cea de-a VII-a ediţie a campaniei umanitare „Hrănește un zâmbet” se desfășoară până în data de 13 mai. Până atunci medieşenii cu suflet mare pot dona alimente neperisabile şi produse de igienă in cosurile  amplasate în supermarketurile din oraş.

 

 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *