13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Panouri pentru prevenirea furturilor auto

Cele mai citite

30 de panouri ce conţin mesaje de atenţionare pentru prevenirea furturilor din autoturisme au fost amplasate de poliţiştii sibienii pe stâlpii ce semnalizează trecerile de pietoni din oraş.

Purtând mesajul „Ascunde bunurile! Blochează maşina! Ia cu tine cheile!”, panourile realizate la iniţiativa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii pot fi văzute, începând de astăzi, pe diferite străzi din municipiul Sibiu. Acestea au fost amplasate pe bvd. Mihai Viteazu, str. Spartacus, str. Ştefan cel Mare, str. H. Coandă, str. Semaforului, Piaţa Cibin, zona centrală – str. Cetăţii, Tipografilor, zone în care au fost reclamate furturi din autoturism.

 

Scopul acestei campanii este acela de a informa şi astfel, de a preveni cetăţenii cu privire la riscurile la care se suspun dacă nu îşi iau măsuri minime de asigurare atât a autovehiculului, prin încuirea acestuia, cât şi a bunurilor din autovehicul, prin păstrarea lor spre exemplu, în portbagaj. Totodată, prin această măsură se doreşte şi descurajarea acestui fenomen infracţional. 

Campania se înscrie în rândul activităţilor preventive desfăşurate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect