5.7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Autobuzele din Mediaș, îmbrăcate în haine de sărbătoare

Cele mai citite

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, societatea de transport în comun din municipiul Mediaș în colaborare cu șase grădinițe din oraș, vor îmbrăca în haine de sărbătoare șase autobuze ale societății.

În zilele de 23,24 și 25 aprilie, reprezentanți ai societății de transport în comun vor fi prezenți la grădinițe pentru a ridica creațiile realizate de cei mici și pentru a-i răsplăti cu dulciuri din partea iepurașului pentru munca depusă.
   
Autobuzele împodobite cu decorațiunile și desenele create de ei specifice acestei sărbători, vor circula timp de 3 săptămâni pe străzile municipiului Mediaș, astfel încât atât călătorii cât și micii artiști pot admira creațiile expuse.

“O pată de culoare, un pic de lumină și bucurie în plus în sufletele atât a celor mici cât și a celor mari în preajma Sărbătorilor Pascale” a declarat directorul societății de transport în comun, Dan Voinea.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Prima cabană montană construită în România este în județul Sibiu

Prima cabană montană construită în România se află în județul Sibiu, la 1.540 de metri înălțime. "Priveliște splendidă și...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect