Acum citesti:
Semimaraton 2016 – sănătate pentru suflet
Intreg articolul 2 minute de lectura

Semimaraton 2016 – sănătate pentru suflet

Semimaratonul 2016 a fost mai mult decât un eveniment – a fost momentul prielnic pentru ca noi prietenii să se lege și cele vechi să se consolideze. Alergătorii s-au susținut reciproc până la final, s-au încurajat și majoritatea au rămas până la final. Iată cât de frumos poate fi să alergi 5 kilometri pentru o cauză nobilă și în același timp să petreci câteva ore pline de râsete, peripeții și prieteni buni. 

Mândria din ochii celor de pe margine se citea cu fiecare alergător care trecea victorios linia de Finish. Nu a contat cine pentru ce a alergat sau cine pe cine cunoștea. Cu toții au aplaudat cap-coadă, s-au bucurat atunci când câte un alergător a găsit puterea să mai fugă încă 3-4 metri până în Piața Mare și au dat o mână de ajutor atunci când a fost nevoie. A fost o zi pe care până și vremea a iubit-o din tot sufletul și ne-a oferit căldura unei zile de vară într-o sâmbătă de sfârșit de mai.

Nu am văzut oboseală, nu am văzut oameni care să renunțe. Am văzut doar zâmbete și chipuri pline de speranță. Cu toții au fost astăzi câștigători.

Pentru fotografii puteți să intrați AICI.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.