12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Sibienii au de sâmbătă tren suplimentar spre mare

Cele mai citite

Trenul Regio Expres va pleca din Sibiu, după amiază, la ora 18:35, va circula pe parcursul nopții cu tranzit prin București (de unde pleacă la miezul nopții) și va ajunge pe litoral în cursul dimineții (Constanța, ora 6:52 și Mangalia, ora 8:32).

 31 de trenuri estivale vor circula de mâine către stațiunile de pe litoralul românesc, pe o rută extinsă și cu un trafic adaptat la estimările pentru sezonul estival 2013, anunță CFR Călători.

Trenurile, care vor circula până pe 9 septembrie, asigură legătura între litoralul românesc (Constanța/Mangalia) și principalele orașe din țară: București, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brașov, Sibiu, Timișoara, Reșița, Satu Mare, Suceava, Iași și Galați. Potrivit reprezentaților CFR Călători, trenurile estivale vor fi introduse în circulație treptat și vor exista legături între Constanța și stațiunile de la malul mării (Eforie, Neptun, Costinești, Mangalia) în intervalele orare cele mai solicitate.

Compania feroviară română oferă câteva reduceri la biletele pentru trenurile estivale de anul acesta. Biletul dus-întors vine cu o reducere  de 10%, în timp ce biletele cumpărate online pentru trenurile cu regim de rezervare au o reducere suplimentară de 5%.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziția „Epoca de aur: Ieri, (azi) și mâine” de Andrei Pandele ajunge și la Sibiu

După București și Timișoara, expoziția de fotografie a lui Andrei Pandele, organizată de Universitatea Brighton (UK), Asociaţia Culturală Neo...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect