2.7 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Tinerii din Sibiu și Mediaș, invitați la Bursa Absolvenților

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează joi, 20 octombrie 2016, „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” în Sibiu, la Sala Redal Events, strada I. Sebastian Bach numărul 4, în cartierul Lazaret şi în Mediaş, la Casa Schuller, în Piaţa Regele Ferdinand, numărul 16, începând cu ora 10. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.
Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii.
Agenţii economici care vor participa la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită. În cadrul acţiunilor întreprinse de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 130 agenţi economici din judeţ. Angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, strada Morilor nr. 51 A, telefon/fax 0269- 210882 sau 0269-230089 sau Agenţia Locala pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mediaş, strada Aurel Vlaicu numerele 31-33, telefon 0269 – 843731.
La bursa dedicată absolvenţilor organizată anul trecut şi-au găsit un loc de muncă 92 persoane în diverse meserii, 11 dintre acestea având studii superioare şi 81 persoane fără studii superioare.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Pregătiți pentru cea mai mare expoziție industrială din lume – Hannover Messe

La invitația companiei Harting am fost prezenți la Hannovra, la conferința de presă de acum câteva săptămâni, creată special...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect