1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Strângere de fonduri pentru repatrierea trupului neînsuflețit al sibianului ucis în Italia

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Prietenii lui Florin Dinu, medieșeanul ucis duminică dimineața în Italia, au lansat un apel public pentru strângerea de fonduri în vederea aducerii în țară a trupului neînsuflețit al acestuia. În postarea de pe rețeaua Facebook se face un apel către românii stabiliți în Italia să contribuie cu orice sumă de bani, astfel încât familia îndoliată să reușească într-un timp cât mai scurt să își aducă acasă copilul. „Vă rugăm pe toți cei care vor să dea o mînă de ajutor în colectarea fondurilor pt înmormantarea lui Florin Dinu (Ciccio) să vina pe Via Alonzo Consoli la nr 49. Pt a contacta familia vă rugam sunați la nr 3881968917. Să nu ramânem indiferenți haideti să-i ajutam pt a-l repatria în țara noastră! Mulțumim pt. orice ajutor”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare Facebook.
Pe aceeași rețea de socializare, prietenii lui Florin și-au exprimat regretul, dar și revolta față de cele întâmplate. „Dumnezeu sa te ierte prietene , ai fost un băiat ce sarea în ajutor la toți și de milioane.păcat ca ai fost la timpul și momentul nepotrivit , nu te vom uita !!! Condoleanțe familiei și multi iți vom duce dorul!”, a scris unul dintre prieteni. „De ce tu Cici de ce atât de vreme Doamne… Nu îmi vine sa cred ca ai plecat dintre noi, am crescut, am copilărit împreună am fost colegi de clasa cel mai glumeț și mai zâmbăreț dintre toți ne făceai tot timpul sa radem erai tot timpul plin de viata. Un soc ai lăsat în urma ta și lacrimi o sa ne ramai o amintire vie în inima nu o sa te uitam niciodata… ne-ai lăsat fără cuvinte Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet blând”, a scris un alt prieten.
Vă reamintim că tragedia în urma căreia un tânăr din Mediaș a fost ucis s-a petrecut duminică dimineața în jurul orei 4 lângă un club de noapte din Catania. Cearta dintre medieșeanul împușcat și agresor ar fi început în club și a continuat afară. Tânărul împușcat este Florin Nicolae Dinu, în vârstă de 27 de ani din Mediaș. Acesta a murit la spitalul Vittorio Emanuele din Catania din cauza rănilor extrem de grave suferite în urma împușcăturilor în abdomen, picior și în șold. Rotalianul, revista românilor din Catania, scrie că ucigașul medieșeanului are 40 de ani.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect