13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Comemorarea a 24 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989

Cele mai citite

Cu prilejul comemorării a 24 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, garnizoana Sibiu, în colaborare cu Instituţia Prefectului Judeţului Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi asociaţiile de revoluţionari, organizează, în data de 20 decembrie, activităţi aniversare şi ceremonii publice de depunere de coroane şi jerbe de flori la Monumentele Eroilor Revoluţiei din Garnizoana Sibiu. Ceremoniile vor demara începând cu orele 08.00, la Monumentul din incinta Centrului de Instruire pentru Comunicaţii şi Informatică „Decebal”. Cu începere de la orele 08.45 va avea loc ceremonia la Monumentul situat în faţa Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, urmată, la orele 09.15, de ceremonia ce se va desfăşura la Monumentul amplasat în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Ceremoniile comemorative vor continua la Monumentul Eroului Dumitru Croitoru din incinta Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sibiu, la orele 10.00, Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 situat lângă Aeroportul Internaţional Sibiu, cu începere de la orele 10.50, Monumentul Eroilor Revoluţiei situat în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, începând cu orele 12.00, iar de la orele 13.30, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Cimitirul Municipal Sibiu.
Vor depune coroane şi jerbe de flori: Instituţia Prefectului Judeţului Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria municipiului Sibiu, Garnizoana Sibiu, reprezentanţii Partidelor Politice, asociaţii de revoluţionari, ligi, fundaţii, persoane particulare şi elevi din urbea de pe Cibin.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect