fbpx
Acum citesti:
Start înscrieri proiecte Maraton Sibiu 2017
Intreg articolul 1 minute de lectura

Start înscrieri proiecte Maraton Sibiu 2017

Fundația Comunitară Sibiu anunță startul înscrierilor de proiecte pentru Maraton Sibiu 2017, veniment local de strângere de fonduri, care se va desfășura în data de 27 mai 2017. Doritorii care au idei pentru a schimba în bine comunitatea sibiană sunt invitați să se înscrie până în data de 2 martie, ora 23:59.

Proiectele pot fi propuse atât de echipe informale (grupuri de inițiativă, fără personalitate juridică), cât și de organizațiile non-profit (ONG-uri) din județul Sibiu. În cadrul ediției din acest an a  maratonului dorim să încurajăm proiectele care vizează educația privind colectarea selectivă a deșeurilor în Sibiu, cele care vin cu abordări inovative și inițiativele echipelor informale.

Evaluarea și selecția proiectelor vor fi făcute de un juriu imparțial, format din reprezentanți ai comunității sibiene, care vor alege 18 cauze.

„Alături de acestea, ne dorim să susținem două cauze care vizează comunitățile din Rășinari și Poplaca –puncte incluse în traseul evenimentului. În plus, echipa Fundației Comunitare Sibiu va propune o cauză națională, legată de implicarea civică”, arată organizatorii.

Pentru mai multe informații despre înscrierea proiectelor și despre eveniment, aici: maratonsibiu.ro.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.