16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Primăria Sibiu oferă pachete sibienilor nevoiași cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Cele mai citite

Aproximativ 180 de sibieni vor primi la Cantina Municipiului Sibiu în Vinerea Mare o masă specială la pachet pentru ziua de Paști. Pachetul va conține sarmale, cozonac și ouă roșii pentru această masă specială. De asemenea, beneficiarii vor primi și alimente reci care să le asigure mesele în perioada sărbătorilor: un pui, parizer, o conservă de carne și una de pateu, smântână, brânză topită, margarină, iaurt și pâine.
Vârstnicii  din căminul situat pe strada George Coșbuc vor avea parte momente speciale , acum de Sfintele Paști. După ce vor participa la slujba de Înviere în capela ortodoxă Sf. Ioan Iacob Românul din incinta Căminului, cei 80 de vârstnici cazați aici vor servi o masă specială, cu ciorbă și friptură de miel, tocăniță, drob, ouă roșii, cozonac, vin, prăjituri și tort. Familiile lor sunt așteptate să îi viziteze pentru  a petrece împreună cu aceștia câteva momente de Paști.
Și nu vor fi uitați nici cei 72 de veterani de război, pentru care municipialitatea a pregătit pachete de Paști cu cozonac, vin, suc și dulciuri.
De Paști ne gândim în primul rând la cei dragi, dar și la persoanele care au mare nevoie de ajutor din partea noastră. Vârstnicii instituționalizați, veteranii de război, dar și sibienii cu posibilități materiale reduse sunt mereu în atenția noastră, a Primăriei Sibiu, prin serviciile sociale pe care le prestăm cu regularitate. Cu ocazia sărbătorilor pascale dorim să le aducem câteva momente mai deosebite, de sărbătoare” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

All 4 Sport Sibiu, noi performanțe la campionatele regionale de înot

Micii sportivi de la Clubul All 4 Sport Sibiu s-au întors cu rezultate notabile de la Campionatele Regionale de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect