fbpx
Acum citesti:
Prins cu “peștele în portbagaj” iar apoi a încercat să fugă
Intreg articolul 2 minute de lectura

Prins cu “peștele în portbagaj” iar apoi a încercat să fugă

Braconaj piscicol pe râiul Olt. Polițștii au prins un bărbat de 45 de ani din Sibiu care avea asupra sa aproape 60 de kilograme de pește pe care nu l-a utut justifica. Acesta a fost oprit de oamnii legii în localitatea Porumbacu de Jos și a încercat să fugă, însă a fost urmărit și oprit din nou în localitatea Scoreiu. Polițiștii i-au  confiscat întreaga cantitate de pește.

Lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Rurală Porumbacu de Jos şi ai Politiei Oraşului Avrig au organizat ieri, o acţiune pe raza comunei Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu, pe linia prevenirii şi combaterii actelor de braconaj cinegetic şi piscicol în zona Luncii Râului Olt. În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au oprit pentru control, pe raza localităţii Porumbacu de Jos, un autoturism, condus de către un bărbat, în vârstă de 45 ani, domiciliat în municipiul Sibiu. În urma verificărilor efectuate, în portbagajul autoturismului au fost găsiţi mai mulţi saci de rafie în care se afla cantitatea de 58,5 kg peşte, pentru care bărbatul nu deţinea acte de provenienţă. Cantitatea de peşte a fost confiscată.” a declarat Anca Bloanca, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru braconaj piscicol, iar mai mult decât atât a rămas și fără permis de conducere pentru că a încercat să se sustragă controlului.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.