13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Aproape 100 de amenzi pentru șoferii și pasagerii din Mediaș care nu purtau centurile de siguranță

Cele mai citite

Zeci de șoferi și pasageri din municipiul Mediaș au fost sancționați de polițiști pentru că nu foloseau centurile de siguranță în timpul deplasărilor.
Pe parcursul săptămânii trecute, la nivelul Mediașului s-a desfășurat, zilnic, acțiunea SEATBELT, iar 95 de șoferi și pasageri din autoturisme care au fost descoperiți că nu purtau centurile de siguranță au fost sancționați de lucrătorii de la Circulație.
Pe parcursul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri din Mediaş au acționat pe linia impunerii portului centurii de siguranţă sau a mijloacelor de retenţie omologate, de către conducătorii auto şi pasagerii din autovehicule. La nivelul întregului județ, poliţiştii rutieri au desfășurat ample acţiuni în scopul determinării conducătorilor auto şi a pasagerilor să utilizeze centura de siguranţă ori mijloacele de retenţie omologate.
Acţiunile poliţiştilor rutieri din Mediaş s-au desfășurat pe străzile din oraş, dar şi pe drumurile naţionale din zona Mediaş. Acţiunile au fost incluse în calendarul de activităţi preventive T.I.S.P.O.L.şi sunt desfăşurate în cadrul Campaniei T.I.S.P.O.L. „SEATBELT”, campanie al cărei principal scop a fost cel al conştientizării conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect