5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

FOTO: Braconieri prinși pe râul Olt, aveau sute de kilograme de pește

Cele mai citite
Patru bărbați din județul Vâlcea au fost prinși la braconaj pe râul Olt între Avrig și Mârșa, în timpul unei razii organizate de polițiști împreună cu reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit. Aceștia aveau în mașini 8 saci plini cu pește prins ilegal.
”În noaptea de 8/9 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig împreună cu reprezentanții AJVPS Sibiu au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol pe râul Olt, în zona barajului dintre localitățile Avrig și Mârșa. Cu această ocazie, în jurul orei 03:30, pe baraj, au fost identificate două autoturisme în care se aflau patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 47 de ani, toți domiciliați în județul Vâlcea. În urma verificărilor efectuate, într-unul dintre autoturisme polițiștii au găsit o barcă pneumatică, vâsle, o pompă pneumatică, o plasă de pescuit de circa 900 m, dar și 8 saci cu pește, 452 de kg, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Mare parte din peștele, aproximativ 350 de kilograme, a ajuns înapoi în apă iar restul va fi valorificat de către autorități. Cei patru bărbați sunt acum cercetați penal pentru deținere și transport de pește fără documente legale.
spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect