13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Bărbatul care a ucis un biciclist într-un accident rutier pe DN 14 a fost reținut de polițiști

Cele mai citite

Bărbatul care a lovit mortal, cu mașina, un biciclist, în data de 11 august, pe DN14, la ieșirea din Mediaș spre Brateiu, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Accidentul a avut loc în jurul orei 22:30, iar în urma investigațiilor s-a constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Vă reamintim că, în 11 august, la ieșirea din Mediaș spre Brateiu, un șofer în vârstă de 41 de ani, din localitatea Brateiu, în timp ce conducea un autoturism, a lovit un biciclist care circula pe aceeași direcție de mers.
În urma impactului a rezultat decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Moșna.
Pentru că șoferul autoturismului cosumase alcool înainte să se urce la volan, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, iar la data de 19 august, față de conducătorul auto s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect