13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Amendă pentru o femeie care a anunțat că fiica și nepoata au fost răpite. Ce s-a întâmplat de fapt

Cele mai citite

Sâmbătă seara, o femeie din Mălâncrav, a sesizat Poliția prin 112 despre faptul că, în aceeași zi, fiica sa minoră, în vârstă de 16 ani, împreună cu fiica acesteia, în vârstă de 4 luni, au fost răpite de concubinul fiicei.
 
Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și au început de urgență acțiuni de căutare și descoperire a celor trei persoane.
În urma acțiunilor desfășurate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Sibiu, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică s-a reușit localizarea celor trei într-un imobil din Sibiu, în locuința concubinului tinerei.
„Odată cu audierea tinerei și a concubinului acesteia, s-a conturat ipoteza că tânăra și fiica ei au plecat de bunăvoie cu bărbatul pentru a locui împreună cu acesta. Întrucât mama tinerei nu a acceptat relația de concubinaj dintre cei doi, aceasta ar fi înscenat povestea răpirii tinerei și fiicei acesteia astfel încât cele două să fie depistate de către polițiști și aduse acasă, în localitatea Mălâncrav.
În consecință, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, urmând a fi stabilite toate circumstanțele săvârșirii faptei. Pentru apelarea fără motiv întemeiat a autorităților prin SNUAU 112, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect