5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

A vrut telefoane mobile la preț mic pretinzând că reprezintă o societate comercială

Cele mai citite

Un bucureștean a fost prins în flagrant când ridica mai multe colete folosind documente false, el pretinzând că reprezintă o societate cu profil de curățenie.
 
Miercuri, în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune și folosire de instrumente false.
Bărbatul este bănuit că, în cursul acestui an, sub pretextul fals că reprezintă o societate comercială cu profil de curățenie industrială și folosind ștampile și documente false, a indus în eroare alte societăți cu privire la încheierea unor contracte de prestări servicii cu intenția de a obține telefoane mobile la un preț scăzut.
„Presupusa activitate infracțională a bărbatului, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în municipiul București, a fost întreruptă de către polițiștii sibieni care l-au surprins pe bărbat în timp ce ridica de la curier mai multe colete folosindu-se de documente de identitate false.
Față de persoana în cauză s-a dispus reținerea 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. „Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al poliției sibiene.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect