13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FOTO A lovit o mașină și a fost proiectat într-o casă, un stâlp, o țeavă de gaz și două autoturisme

Cele mai citite

Un tânăr din Sibiu a fost proiectat cu autoturismul, după ce a lovit un autoturism care circula în fața lui, într-o țeavă de gaz, zidul unei case, de unde a ajuns într-un stâlp și s-a oprit în două autoturisme.
Joi seara, pe strada Țiglarilor din municipiul Sibiu, un tânăr de 23 de ani nu a păstrat o distanță suficientă de mers față de autoturismul care circula în fața sa și l-a lovit, fiind apoi proiectat în zidul unei case, într-o țeavă de gaz pe care a rupt-o, într-un stâlp din lemn și apoi în două autoturisme.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a sibianului, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea în spital.
Pompierii sibieni au intervenit rapid pentru stingerea incendiului care s-a produs după ruperea țevii de gaz. De asemenea, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a intervenit pentru acordarea primului ajutor șoferului rănit. La locul incidentului s-au aflat și reprezentanții societății de gaz și electricitate.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect