5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

A furat un card și a făcut cumpărături de peste 6.000 de lei

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Un sibian care a furat u card bancar pe care l-a folosit la diferite cumpărături a fost identificat de polițiști, el fiind cercetat pentru furt și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.
La începutul lunii septembrie, bărbatul ar fi furat un card bancar dintr-un autoturism, card bancar pe care l-ar fi utilizat ulterior în efectuarea mai multor tranzacții în diferite magazine din municipiul Sibiu și comuna Șelimbăr. Prejudiciul estimat este de 6.104 lei.
În cursul zilei de miercuri, polițiștii sibieni au făcut o percheziție la domiciliul unui sibian bănuit de furtul respectivuluicrd, în urma căreia au fost descoperite mai multe bunuri, respectiv tapet, materiale de construcții, articole de îmbrăcăminte, un cuțit de vânătoare, despre care anchetatorii cred că ar fi fost cumpărate cu cardul bancar furat.
„Având în vedere probatoriul administrat, sibianul, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.
În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect