1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

GALERIE FOTO Un tren militar plin de tancuri a deraiat în zona Mârșa după ce a lovit un camion

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Un tren marfar care transporta tancuri și care circula de la Brașov la Sibiu a lovit un autocamion în zona localității Mârșa, iar locomotiva acestuia a deraiat.
Traficul feroviar a fost blocat pe magistrala 200, în zona Mârșa, după ce un tren militar, încărcat cu tancuri și echipamente militare a lovit în plin un autocamion. Potrivit poliției Sibiu, șoferul autocamionului nu s-a asigurat la o trecere de cale ferată, iar mastodontul a fost lovit de locomotiva trenului. În urma impactului, locomotiva trenului a deraiat. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.
“Circulația feroviară este oprită pe magistrala 200, în zona localității Mârșa, județul Sibiu, unde conducătorul unui autocamion nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată și a fost surprins și acroșat de un tren marfar care circulă pe relația Sibiu – Brașov.
Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă locomotiva trenului a deraiat”, anunță Centrul Infotrafic.
CFR a anunțat  că nu este afectat graficul de circulație al niciunui tren, primul tren care ar trebui să tranziteze zona respectivă fiind programat pentru ora 13.00. Personalul de specialitate ale Regionalei CF Brașov este la fața locului pentru a lua toate măsurile necesare în vederea accesului în zona deraierii a utilajelor de intervenție, cu care se acționează pentru ridicarea și repunerea pe șină a locomotivei. Cauzele  exacte ale producerii deraierii vor fi stabilite de comisia de investigare.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect