-0.9 C
Sibiu
marți, martie 19, 2024

Șoferi băuți la volan sau fără permis, prinși de polițiști în nordul județului

Cele mai citite

Un șofer a fost prins băut, vineri dimineața, în municipiul Mediaș, iar un bărbat din Mălâncrav a fost prins la volan, deși nu are permis.
Vineri dimineața, în municipiul Mediaș, în Piața Andrei Șaguna, polițiștii medieșeni au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, domiciliat în localitatea Mălâncrav. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,46 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză fiind deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.
Joi seara, în jurul orei 20,00, în Hoghilag, polițiștii au descoperit un localnic în vârstă de 52 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu are permis de conducere. Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Înscrieri la creșă și grădiniță 2024. Ministrul Educației a anunțat calendarul

Înscrierea la creşă sau la grădiniţă începe pe 27 mai şi se încheie pe 14 iunie - prima etapă,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect