1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Proiectil exploziv de război, descoperit de localnici la Porumbacu de Sus

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Un proiectil exploziv de război a fost descoperit în această dimineață pe raza localității Porumbacu de Sus, în zona Piscuri.
Descoperirea a fost făcută de câțiva localnici care igienizau zona de resturi vegetale.
„La fața locului echipajul pirotehnic a procedat la cercetarea, identificarea, ridicarea, transportul și depozitarea în vederea distrugerii ulterioare a unui proiectil exploziv de război, de calibru 100 mm”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
Pirotehnicienii sibieni reamintesc cetățenilor că, în cazul în care descoperă muniție rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le miște din locul în care au fost găsite, să nu încerce să le demonteze componentele muniției sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuințe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi.
Cetățenii sunt sfătuiți să anunțe ISU sau Poliția prin telefonul de urgență 112 pentru a interveni în vederea ridicării și neutralizării acestor elemente.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect