13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FOTO – Polițiștii caută o femeie care a ridicat banii altei persoane de la un ATM din Sibiu

Cele mai citite

IPJ Sibiu solicită sprijinul oamenilor pentru indentificarea unei femei care a ridicat o sumă de bani aparținând unei alte persoane de la un ATM din municipiu.
Anul trecut, în 12 august, în jurul orei 14.30, o femeie a ridicat suma de 1.600 de lei din fanta unui ATM, bani aparținând unei alte persoane care utilizase bancomatul anterior. ATM – ul în cauză este amplasat pe strada Semaforului din municipiul Sibiu.
„În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.
Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei, o femeie cu vârsta de aproximativ 30 – 40 de ani. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.
Cei care pot oferi informaţii cu privire la această femeie sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211″, este mesajul IPJ Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect