8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Polițiștii caută o sibiancă dispărută de acasă

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o femeie în vârstă de 52 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din Tălmaciu, fără a mai reveni.
Marți seara, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în ziua de 18 ianuarie, soția sa, Radu Rodica, în vârstă de 52 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din Tălmaciu, fără a mai reveni.
„Femeia are o înălțime de 1,65-1,70 metri, 70 de kilograme, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru lung, fir drept, faţă ovală, nas drept, ten măsliniu. Ca și semne particulare, degetul mijlociu de la mâna stângă parțial rigid, 4 cicatrici de aproximativ 2 centimetri fiecare, la nivelul sânului stâng.
În momentul plecării, femeia purta batic de culoare roșie, geacă din fâș de culoare neagră, bluză de culoare neagră, pantaloni din material textil de culoare neagră, bocanci de culoare albastru închis”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Persoanele care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect