5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Jandarm sibian, premiat de US Army

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Un jandarm sibian a primit medalia SUA „Army Achievement Medal” și „Emblema de onoarea a MAI cu însemne de război” pentru misiunea din Afganistan.
Recent, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a avut loc ceremonialul de decorare a Contingentului 11 jandarmi „Sarmizegetusa Regia”, care a participat la misiunea Resolute Support, din teatrul de operații Afganistan.
Plutonierul adjutant Apetrei Dumitrel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu se află printre cei cărora ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, le-a înmânat „Emblema de onoarea a MAI cu însemne de război”.
Pentru modul cum și-a îndeplinit misiunea, jandarmul a fost recompensat de către Armata Statelor Unite ale Americii cu medalia SUA „Army Achievement Medal”.
„Plutonierul adjutant Apetrei Dumitrel a participat în perioada februarie-septembrie 2019 la misiunea NATO Resolute Support, în teatrul de operații Afganistan unde și-a îndeplinit cu responsabilitate misiunea de luptător (Guardian Angels), contribuind astfel la procesul de înfăptuire a păcii în zonă”, spun reprezentanții Jandarmeriei sibiene.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Banca Națională a României și-a deschis porțile

În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României a organizat cea de-a patra...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect